Drumzaak Apeldoorn

0

maart 22, 2015 by Drumsteladvies.nl

Opening Drumzaak Apeldoorn

Het is altijd mooi om te horen dat een er nieuwe drumspeciaalzaak bij komt ergens in het land. Wij werden nieuwsgierig en zijn gisteren afgereisd naar Apeldoorn om de nieuwe winkel Drumzaak te bezoeken.

Drumzaak Apeldoorn

Het eerste dat duidelijk is als je binnen komt is dat de winkel nog in de opstarfase zit, maar na even rondgelopen te hebben, en toch dat ene snarevel in het rek te vinden, wordt ook duidelijk dat het alle tekenen heeft om zijn potentie waar te maken.

Des te meer blijkt dit uit een gesprek met eigenaar Fred Brandwijk. Iemand die vanuit een passie iets begonnen is, waarmee het belangrijkste ingrediënt om drummers een goede drumspeciaalzaak te kunnen bieden duidelijk aanwezig is. Interessant voor drummers van beginnend tot professioneel niveau.

Het enige dat Drumzaak nodig heeft zijn enthousiaste drummers die langs komen voor de nodige drumspullen om Drumzaak uit te laten groeien tot de speciaalzaak die Fred voor ogen heeft; een ontmoetingsplek voor drummers waar ze niet alleen terecht kunnen voor de nodige hardware, maar ook voor informatie en gezelligheid.

Bij Drumzaak kun je terecht voor o.a. Roland, Pearl, Tama, Ludwig, Zildjian, Remo, Evans, Vic Firth, Pro-Mark.

Vandaag om 14uur vindt de feestelijke opening plaats met een clinic van niemand minder dan Koen Herfst! Meer info: Opening Drumzaak

Drumzaak Apeldoorn

Share the joy

0 comments »

Geef een reactie

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On Google PlusCheck Our Feed
 

Blogposts