Rotterdam Drum Department

0

mei 18, 2015 by Drumsteladvies.nl

Im maart zijn we eens binnengestapt bij de nieuwe winkel Drumzaak te Apeldoorn, dit weekend was het de beurt aan Rotterdam Drum Department. We kwamen pas vlak voor sluitingstijd aan, maar zijn tot een stuk na sluitingstijd gebleven!

Rotterdam Drum Department

Het is een van de laatste kansen om te kunnen zien hoe de winkel er uitziet en de laatste tijd uitgezien heeft, namelijk nogal uit de voegen brekend in het gebouw waar de zaak nog niet eens zó lang geleden gestart is. Dus extra mooi is dat binnen nu en een aantal weken Rotterdam Drum Department zijn intrek zal nemen in de nieuwe en grotere locatie net om de hoek van de huidige zaak.

Rotterdam Drum Department

Op de ‘oude’ locatie is een rondje door de zaak zo gemaakt, even een snare bottom vel uit het rek plukken en tussen de opgestelde drumsets door langs de balie richting de bekkens en snares. Duidelijk is dat alle hardlopende producten te vinden zijn en dat de ambitie die aanwezig is bij eigenaar Gijs van de Kerkhof om het assortiment nog verder te verruimen op de nieuwe locatie werkelijkheid kan worden. Bijvoorbeeld Evans en Remo drumvellen zijn ruim verkrijgbaar, maar het verheugd ons dat ook Aquarian vellen graag in het assortiment zouden worden opgenomen. Zo wordt de keuze lekker breed en kunnen drummers ook zelf experimenteren met alles wat er tussen deze 3 merken te krijgen is. Maar hetzelfde geldt voor drums, snares en andere producten, ook nu zijn er al parels van Brady snares te vinden en zelfs zelf afgewerkte snares van hoge kwaliteit die de wat meer avontuurlijke drummer die zich buiten gebaande paden durft te begeven zeker omver zal blazen!

Rotterdam Drum Department Snares

Dat zijn eigenschappen die een zaak met slagwerkinstrumenten een ‘drumspeciaalzaak’ titel geeft. Je staat makkelijk een uur te praten met eigenaar Gijs over vanalles van stokken tot snarestrainers, vellen en bekkens, dat zegt al een heleboel wat ons betreft, de aanwezige passie is makkelijk te ontdekken.

Beginners tot liefhebbers zullen zich welkom voelen en goed te woord gestaan worden, de nieuwe locatie geeft een mooie ruimte voor de clinics die Rotterdam Drum Department organiseert en ruimte voor de drumsets die ze verdienen!

Rotterdam Drum Department

Share the joy

0 comments »

Geef een reactie

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On Google PlusCheck Our Feed
 

Blogposts